Det hele startet med en drøm om å hjelpe bedrifter. En drøm vi nå elsker at vi kan leve av.
Vi brenner for å være ditt team når det gjelder markedsføring. Det være seg fotografering, innholdsproduksjon, markedsføring, strategier, SEO, analyser og annonsering. eventplanlegging, nettsider eller kurs. Mulighetene er endeløse og vi hjelper privatpersoner, så vel som bedrifter.

Ditt markedsføringsteam

Om X Marketing

Møt Martine, sosiale medier-eksperten bak selskapet vårt. Med en dyp forståelse av sosiale medier, lager hun engasjerende kampanjer som fengsler publikum og Martines lederskap og krativitet fremmer et samarbeidsmiljø der hver idé blir verdsatt, noe som gjør teamet vårt til et rom for kreativitet.

Martine

Vi introduserer Dennis, den analytiske og grundige personen i X Marketing. Med en presis tankegang avdekker han verdifull innsikt som gir verdi til strategiene våre. Hans ekspertise gjør teamet vårt i stand til å ligge i forkant i det konkurransedyktige markedet, og tar teamet til nye høyder.

Dennis

Alexander er tredjemann i teamet.
Han er med i kulissene i X, men driver et tømrerselskap på fulltid med sin bror. (Mjølner Snekkerservice)
Alexander er den praktiske av oss, og trår til når vi trenger et ekstra sett med hender.

Alexander

Møt teamet ditt

Hos X Marketing spesialiserer vi oss på å maksimere synlighet, utnytte kraften i sosiale medier og lage effektive markedsføringsstrategier. Vårt oppdrag er enkelt: å løfte merkevaren din til nye høyder og hjelpe den til å trives i dagens konkurranselandskap.

Med et team av erfarne eksperter lager vi skreddersydde markedsføringsløsninger tilpasset dine unike behov. Enten du er en liten startup, privatperson eller en etablert bedrift, har vi verktøyene og kunnskapen til å drive merkevaren din fremover.

Våre fokusområder:

spesialister på synlighet

På en overfylt markedsplass betyr det å bli sett alt. Teamet vårt jobber utrettelig for å sikre at merkevaren din skiller seg ut fra mengden. Vi bruker banebrytende teknikker og kreative kampanjer som vekker oppmerksomhet og etterlater et varig inntrykk på målgruppen din.

Fra iøynefallende grafikk til overbevisende innhold, vi sørger for at merkevaren din skinner.

1. synlighet

2. sosiale medier

3. markedsføring

Sosiale medier er mer enn bare en plattform; det er en inngangsport til å komme i kontakt med publikum på et personlig nivå. Vi er eksperter på sosiale medier og utnytter denne kunnskapen til å bygge engasjerte fellesskap rundt merkevaren din.

Fra innholdssproduksjon til møter med kundene tar vi din tilstedeværelse på sosiale medier til nye høyder.

Markedsføring er naturligvis kjernen i alt vi gjør. Markedsføringsstrategiene våre er drevne, og vi jobber hardt hver dag for resultater for kundene våre.

Vi lager kampanjer som sømløst integreres med merkevarens identitet, og sprer budskapet langt og bredt.

Line Kleppe, Hair Aker Brygge

Veldig fornøyd med å ha engasjert X Marketing. Her får man tett oppfølging, og god hjelp med digital markedsføring. De kommer med innspill og ideer, og en egen strategi til meg som kunde, for at jeg og min bedrift skal få best mulig resultat.
De lager innhold rettet mot vår potensielle kundegruppe, slik at vi kan fokusere på andre ting. Anbefales!

Ingvild
Atmozfære

Ved å la X ta seg av markedsføringen, har vi trukket 61% av trafikken til nettsiden fra sosiale medier! Kundene våre elsker at vi er aktive på Facebook og Instagram - det kan vi takke X Marketing for.